• Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit uit NL-Fabriek
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies

Schuifdeuren op maat

Bij kastdirect.nl kunt u uw schuifdeuren direct op maat bestellen met onze schuifdeuren configurator. U kunt kiezen uit alleen deuren of in combinatie met een kastenwand. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat u bij ons rechtstreeks van de Nederlandse fabrikant naar de klant bestelt, waarbij wij scherpere prijzen hanteren dan de bouwmarkten.

Kies eerst de juiste schuifdeuren voor uw interieur
Onze schuifdeuren zijn er in klassiek en modern met een ruime keuze aan mogelijkheden! Naast de schuifdeuren kunt u ook kiezen voor een kastenwand op maat met diverse mogelijkheden.

Wij maken een onderscheid in klassieke deuren (landelijke stijl) en moderne deuren met een acryl toplaag voor een strakke moderne uitstraling en aluminium omkaderde deuren voorzien van plaatmateriaal, glas of spiegels zowel in 1 vlak als meerdere vlakken te verdelen.

Schuifdeuren samenstellen
In onze kastenconfigurator stelt u in 5 stappen uw eigen schuifdeuren op maat samen!

Schuifdeuren en kastinterieur
In onze kastenconfigurator stelt u in 6 stappen uw eigen schuifdeuren en kastenwand op maat samen! Deze wand kunt direct na de deuren geheel op wens samenstellen met lade’s extra wanden en accessoires naar keuze.

Complete schuifdeurkast samen stelllen
Schuifdeuren advies, incl. onze inmeetservice. Indien u toch twijfels heeft over uw keuze dan kunt u zich persoonlijk laten informeren door onze adviseurs. Onze adviseurs bekijken alle ins en outs met u zodat u niet voor een onaangename verrassing komt te staan. Deze adviseur meet tevens de gehele ruimte in voor.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving