• Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit uit NL-Fabriek
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies

Bezorging

Uw bestelling wordt met een gespecialiseerd meubeltransport bij u thuis of op de zaak bij u afgeleverd. Voor de bezorging wordt eerst een afspraak met u gemaakt, waarbij de bezorging altijd plaatsvindt op een werkdag.

BEZORGING
Wij bezorgen door heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

BEZORGING OP AFSPRAAK
Onze transporteur neemt contact met u op om een afspraak te maken voor de bezorging. Deze maakt een week voorafgaand aan de aflevering een afspraak met u per mail en telefonisch op de dag van aflevering wordt u een half uur van te voren gebeld door de transporteur. Bezorging vindt altijd plaats op een werkdag (maandag t/m vrijdag),

AFLEVERING achter de eerste deur
Alle bestellingen worden op de begane grond afgeleverd. Als u in een flat of appartement op een hogere verdieping woont kunt u de bestelling op de verdieping laten afleveren dit in overleg tegen een geringe meerprijs met onze transportservice.

BEZORGKOSTEN
Om er voor te zorgen dat uw kasten en schuifdeuren in goede staat bij u worden afgeleverd, werken wij samen met een specialist in meubeltransport. De kosten voor dit speciale meubeltransport bedragen € 95.00 indien er op de etage gelost dient te worden dan komt er een toeslag van € 48.50 bij.

Speciale diensten levering met kraanwagen en/of verhuislift dit wordt in overleg gedaan met onze transporteur en de klant . Onze transportafdeling stelt u hiervan op de hoogte indien er geen mogelijkheid is de goederen / trap of lift op de verdieping te brengen

Heeft u een afspraak gemaakt met onze transporteur en u bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan dient u de gemaakte kosten € 95.00 extra te betalen voor retour nemen en opslag!

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving