• Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit uit NL-Fabriek
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies

Garantie en herroepingsrecht

GARANTIE EN HERROEPINGSRECHT

Wij geven op al onze maatwerkkasten en deuren een garantie van 5 jaar. Op alle overige producten ontvangt u een garantie van maar liefst 15 jaar. Deze fabrieksgarantie bepalingen gelden naast de wettelijke garantie (wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten) , zoals ook is vastgelegd in de algemene voorwaarden thuiswinkel (art. 10).

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten. Al onze schuifdeuren, kastinterieurs en kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Losse accessoires mag u retourneren, ongebruikt en onbeschadigd en indien mogelijk in de originele staat van de verpakking verpakt. In geval van schade brengen wij deze waardevermindering bij u in rekening. De herroepingstermijn bedraagt 14 dagen. Het reeds betaalde bedrag ontvangt u zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping retour.

Retouradres:
Stationsstraat 110A
3881 AG Putten

De kosten van retournering zijn voor rekening van de klant.

Wat houdt het herroepingsrecht in?
Voor artikelen die niet op maat gemaakt zijn geldt het volgende:
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering.

Let op: bij het bestellen/afnemen van een montagedienst gaat u in het bestelproces, door het plaatsen van een vinkje, akkoord met directe levering van de montagedienst en verliest u het recht om de overeenkomst te herroepen zodra de montage volledig is uitgevoerd

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na levering per post, per fax of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.
U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. U dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of  te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de ontbinding van ons terug. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van uw eigen keuze voor een duurdere leveringswijze dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij kunnen kosten in rekening brengen indien de goederen door u beschadigd zijn geraakt.

Klachten

Wij doen onze uiterste best om u snel en goed van dienst te zijn. Maar natuurlijk kan er wel eens iets misgaan. Ook in dat geval zullen wij alles zo goed mogelijk oplossen. Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel reageren wij inhoudelijk binnen 14 dagen.

Heeft u een klacht over een van onze producten of onze service? Omschrijf uw klacht dan nauwkeurig en vermeld altijd uw bestelnummer en de aankoopdatum. Meld uw klacht zo snel mogelijk op één van de volgende manieren:

of stuur een brief naar:

EMSY BV
www.kastdirect.nl
Stationsstraat 110A
3881 AG Putten
0850436755

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving