Specialistische bezorgservice Topkwaliteit met 10 jaar garantie Eigen inmeet- & montage service door heel Nederland

Schuifdeurkast

Een schuifdeurkast in de slaapkamer of daar elders in huis gebruik van maken? Onze schuifdeuren op maat vormen een uitstekende keuze, daarnaast kunt u de volledige kast zelf ontwerpen en het kastinterieur daar direct bij bestellen. Zoekt u een schuifdeurkast op basis van uw specifieke afmetingen en in een uitstraling die aansluit bij de rest van uw interieur? U bent bij ons aan het juiste adres. Zorg er in 5 stappen voor dat u de schuifdeurkast op maat kunt samenstellen. Wij gaan daar vervolgens vlot voor u mee aan de slag, zodat u er snel de beschikking over heeft.

Schuifdeuren op maat

U kunt de schuifdeurkast voorzien van deuren op maat, afgestemd op de uitstraling die u wenst en desgewenst te voorzien van een spiegel met een bepaald type glas. Weet u al goed waar u naar zoekt of kunt u wel wat advies van een deskundige gebruiken? Neem contact met ons op of stel de schuifdeurkast direct online samen, u heeft de volledige vrijheid. U kunt uiteraard rekenen op zowel een schuifdeurkast als schuifdeuren van goede kwaliteit. Wenst u gebruik te maken van een softclose systeem? U kunt het binnen de 5 stappen om de kast samen te stellen eenvoudig zelf aangeven.

Kastinterieur bij de schuifdeuren

U kunt online de complete schuifdeurkast samenstellen, wat betekent dat u ook alvast aan kunt geven welk kastinterieur u wenst. Vindt u het bijvoorbeeld van belang om veel kleding op te kunnen hangen of wilt u graag gebruik maken van een paar laden? Het is verstandig om dat meteen online aan te geven op het moment dat u de schuifdeurkast op maat maakt. Wij zorgen er dan voor dat u een volledige kast ontvangt, waar u meteen gebruik van kunt maken op de wijze die u wenst.

Complete schuifdeurkast samenstellen

U kunt online een complete schuifdeurkast op maat samenstellen, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte. Dankzij de verschillende kleuren en de mogelijkheid een spiegel toe te voegen kunt u de kast goed afstemmen op de rest van uw interieur of het gebruik van kleuren op de wand. Heeft u vragen over de schuifdeurkast of over de materialen die we daarvoor gebruiken? Neem contact op met een van onze deskundige medewerkers, zij vertellen u er graag meer over. Ze vertellen u bovendien graag meer over de 5 handige stappen om uw schuifdeurkast samen te stellen, zodat u daar online direct zelf mee aan de slag kunt.

Schuifdeurkast samenstellen »