Specialistische bezorgservice Topkwaliteit met 10 jaar garantie Eigen inmeet- & montage service door heel Nederland

Schuifwandkast op maat

Schuifdeurkast bestellen en op zoek naar maatwerk? U kunt een schuifwandkast op maat eenvoudig zelf samenstellen, aan de hand van 5 eenvoudige stappen. Wij gaan er vervolgens vlot voor u mee aan de slag, zodat u de kast zo snel mogelijk heeft staan. Op zoek naar deskundig advies en een schuifwandkast van hoge kwaliteit? Kies voor 25mm kastenwanden of neem contact met ons op voor meer informatie, dan vertellen we u er graag meer over.

Schuifdeuren en uw interieur

U kunt de schuifwandkast op maat uitstekend afstemmen op de rest van uw interieur, zodat de kast daar mooi op aansluit. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van een set moderne schuifdeuren in de wandkast of gaat uw voorkeur aan de andere kant juist uit naar meer klassieke deuren? Van klassiek tot modern en van enkelvlaks tot meervlaks, u kunt de kastdeuren kiezen op basis van uw specifieke wensen. Wij zorgen er met de schuifwandkast op maat voor dat u optimaal kunt profiteren van de beschikbare mogelijkheden, zodat de kast uitstekend aansluit op de rest van het interieur.

Schuifwandkast in enkele stappen

De 5 stappen om de schuifwandkast op maat samen te stellen zitten heel eenvoudig in elkaar, we zetten ze graag voor u op een rij:

  • Afmetingen van de kast en dikte van de planken opgeven
  • Schuifdeuren uitzoeken (modern, klassiek, enkelvlaks of meervlaks)
  • Deurvullingen en uitvoering bepalen
  • Softclose systeem toevoegen
  • Handgrepen, verlichting en losse wand bij bestellen
Uiteraard heeft u met betrekking tot de schuifdeuren tevens de mogelijkheid om de kleur van de deuren, een eventuele spiegel en het type glas te kiezen. We zorgen er op die manier voor dat de schuifwandkast op maat volledig aan uw wensen voldoet. Onze specialisten kunnen u desgewenst meer vertellen over de hoge kwaliteit van het materiaal en de afwerking waar u op kunt rekenen.

Complete schuifwandkast op maat

Wilt u een complete schuifwandkast op maat samenstellen of bent u vooral op zoek naar een specialist in de schuifdeuren waar u gebruik van wenst te maken? U bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres. We zorgen voor hoogwaardige schuifdeuren op maat en kunnen u goed van dienst zijn met de complete kast. Dankzij de hoge kwaliteit en aanvullende mogelijkheden met betrekking tot het kastinterieur zorgt u er online eenvoudig voor dat u een schuifwandkast op maat kunt samenstellen. We gaan direct voor u aan de slag, zodat u de kast zo snel mogelijk in de (slaap)kamer heeft staan.

Schuifwandkast op maat samenstellen »