Specialistische bezorgservice Topkwaliteit met 10 jaar garantie Eigen inmeet- & montage service door heel Nederland

Schuifdeuren op maat

Schuifdeuren op maat bestellen voor de kast die u heeft laten bouwen of zelf heeft gebouwd? Schuifdeuren bieden een aantal voordelen, ze helpen u bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. De kastdeuren gaan zijwaarts open, zodat u de kast zonder problemen vlak voor het bed of in een andere nauwe doorgang kunt plaatsen. De schuifdeuren op maat helpen u optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en zorgen er daarnaast voor dat u die uitstekend kunt afstemmen op de rest van uw interieur.

Schuifdeuren bij uw interieur

U kunt de schuifdeuren op maat bestellen in verschillende uitvoeringen, zodat die goed aansluiten bij de rest van uw inrichting of interieur. Maakt u veel gebruik van moderne materialen en effen kleuren of gaat uw voorkeur aan de andere kant juist uit naar de klassieke afwerking van het hout? Geen probleem, u kunt aan de hand van 5 eenvoudige stappen zelf aangeven hoe de schuifdeuren op maat eruit dienen te komen te zien. Uiteraard zijn de afmetingen van belang, daarnaast bepaalt de uitstraling in grote mate hoe u daar gebruik van kunt maken. Uiteraard kunt u gebruik maken van enkelvlaks of meervlaks schuifdeuren, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat.

Schuifdeuren op maat

De schuifdeuren op maat kunt u uiteraard laten voorzien van een specifieke kleur, net als een spiegel met een bepaald type glas. Weet u precies waar u naar op zoek bent of wilt u zich daar goed over laten adviseren. U kunt online de schuifdeuren op maat samenstellen of contact met ons opnemen om u daarover te laten vertellen. Wij zorgen ervoor dat u de kast kunt voorzien van mooie (nieuwe) deuren, die aansluiten bij uw interieur en zorgen voor een handige opening in de zijwaartse richting. Uiteraard kunt u met de schuifdeuren op maat rekenen op kastdeuren van hoge kwaliteit, beschikbaar in verschillende diktematen en te voorzien van een softclose systeem.

Schuifdeuren en kastinterieur

U kunt online zowel de schuifdeuren op maat als het complete kastinterieur bestellen. Wilt u graag gebruik maken van een paar lades of juist zorgen voor een ruim gedeelte om kleding op te hangen? Geen probleem, u kunt onze handige configurator gebruiken om de volledige kast naar wens samen te stellen. U zorgt bij ons wat dat betreft niet alleen voor schuifdeuren op maat, u kunt de complete kast ontwerpen. Wij gaan er vervolgens vlot voor u mee aan de slag, zodat u de maatwerk kast of schuifdeuren op maat zo snel mogelijk in huis heeft.

Schuifdeuren op maat laten maken »