• Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit uit NL-Fabriek
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies

Ontwerp eenvoudig jouw kast op maat

Ontwerp eenvoudig jouw kast op maat
Bij Kastdirect.nl ontwerp je eenvoudig jouw droom kast op maat. Omdat u bij kastdirect.nl direct bij de fabriek koopt, bieden wij u de scherpste prijs voor maatwerk! U betaalt bij ons niet voor een dure merknaam en wij doen ook niet aan dure reclame’s, maar maken wij gebruik van het belangrijkste en betrouwbaarste reclame middel mond tot mond reclame. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u verzekerd van een topkwaliteit kast die helemaal bij u past.

Eindeloos combineren
Start direct het samenstellen van jouw schuifwandkast op maat en kies uit de diverse modellen, materialen, grepen en kleuren. Wil je direct aan kastinterieur op maat mee bestellen? Dat kan! Wij bieden een voorgeselecteerde keuze die je eenvoudig kunt aanpassen en aanvullende met praktische accessoires.

Uitgebreide assortiment
Naast strakke schuifwand deuren bieden wij een reeks klassieke kasten met prachtige designs aan. Ontdek het zelf in de kastenwand calculator.

Kwaliteit & ontzorgen
Wij leveren de kast standaard met 10 jaar garantie en een duidelijke instructie hoe u de kast kunt monteren. Wilt u liever dat wij alles regelen? Dan kunt u kiezen voor de optie om uw kast door ons in te laten meten en monteren. Ons vakkundig montageteam staat u graag terzijde.

Ontwerp je eigen kast op maat

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving