Specialistische bezorgservice Topkwaliteit met 10 jaar garantie Eigen inmeet- & montage service door heel Nederland

Kast op maat

Kast op maat bestellen? U kunt de kast eenvoudig zelf samenstellen, aan de hand van 5 eenvoudige stappen. Zoekt u een 18mm kastenwand of heeft u liever een stevige 25mm kast met een rijkere uitstraling? U bepaalt zelf hoe de kast op maat eruit komt te zien, aan de hand van de gewenste afmetingen gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Het resultaat? Een stijlvolle kast op maat, compleet met schuifdeuren en desgewenst een handig kastinterieur.

Kastenwand samenstellen

Wilt u een kastenwand samenstellen en vindt u maatwerk daarbij van belang? We werken aan de hand van 5 eenvoudige stappen, die u helpen een kast op maat te bestellen:

  • Afmetingen van de kast en dikte van de planken opgeven
  • Schuifdeuren uitzoeken (modern, klassiek, enkelvlaks of meervlaks)
  • Deurvullingen en uitvoering bepalen
  • Softclose systeem toevoegen
  • Handgrepen, verlichting en losse wand bij bestellen
Aan de hand van 5 eenvoudige stappen zorgt u voor een kast op maat, waarmee u optimaal gebruik maakt van de ruimte die er beschikbaar is.

Kast op maat met schuifdeuren

U kunt een kast op maat samenstellen en gebruik maken van hoogwaardige schuifdeuren. Het grote voordeel daarvan is dat de kastdeuren zijwaarts openen en de loop voor de kast langs vrij blijft. Is er weinig ruimte beschikbaar, bijvoorbeeld omdat u het bed vlak voor de kast heeft staan? Met een kast op maat met schuifdeuren hoeft dat geen probleem te zijn. U kunt de schuifdeuren gemakkelijk openen en weer sluiten, zodat u alle kleding of andere spullen zonder problemen kunt bereiken en weer op kunt bergen.

Kastinterieur voor de kast

U kunt de kast op maat eenvoudig samenstellen, aan de hand van de afmetingen, de dikte van de kastenwanden en een eventueel kastinterieur. Wilt u ervoor zorgen dat u wat extra’s lades tot uw beschikking heeft of vindt u het prettig voor kleding op te kunnen hangen? Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u kunt de kast op maat samenstellen op de wijze die u wenst. Dat betekent dat u de kast goed kunt afstemmen op de ruimte die er beschikbaar is en de kleding of andere spullen die u wilt opbergen. Vragen over de kast op maat? Neem contact op voor deskundig advies.

Kast op maat samenstellen »