• Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit uit NL-Fabriek
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies

Kast Direct inmeet- & montageservice

Het plaatsen van schuifdeursystemen, een kastinterieur of complete schuifdeurkasten is een grote klus die je niet elke dag doet. Als je er tegenop ziet of geen tijd hebt, laat het dan via Kastdirect.nl doen. Kastdirect.nl werkt samen met betrouwbare montagebedrijven die kunnen zorgen dat dit vakkundig gebeurt. Wij streven hierbij naar een eerlijke prijsopgave vooraf. Daarom is het belangrijk dat we een zo goed mogelijke inschatting kunnen maken van de klus, zodat we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken.

Inmeetservice
Kastdirect.nl vindt het belangrijk dat de kast die wij gaan leveren ook past in de ruimte. U en wij willen namelijk niet dat de kast net te groot of te klein is. Kastdirect.nl heeft een eigen selectie aan adviseurs door heel Nederland die voor u de ruimte opmeten en controleert of uw ontwerp ook gerealiseerd kan worden. Wij nemen daarna de verantwoordelijkheid voor de juiste maatvoeringen. Je betaalt hiervoor € 75,-. Wanneer je gebruik wilt maken van de Kastdirect.nl montageservice worden deze kosten in mindering gebracht op de montageprijs wanneer je de definitieve bestelling plaatst.

De inmeetservice bestaat uit:

Hulp bij eerlijke prijsberekening
Bij bestelling zal een Kastdirect.nl specialist de volledige prijsberekening maken voor de montage van je bestelling, exclusief eventuele extra werkzaamheden. Op Kastdirect.nl kan je dit ook eenvoudig zelf berekenen door bij de bestelling aan te geven dat je gebruik wilt maken van de montageservice.

Voor eventuele extra werkzaamheden, die niet in de standaard prijzen zijn inbegrepen, kan je het montagebedrijf om een offerte vragen aan de hand van het inmeet bezoek. Deze prijs zal gebaseerd zijn op een vast uurtarief, exclusief materiaalkosten. Voorbeelden van extra werkzaamheden zouden kunnen zijn: het aanleggen of verleggen van elektra leidingen tbv de verlichting, verplaatsen of maken van muren of een kast op maat maken rondom een kolom in de ruimte.

De Kastdirect.nl montagepartners
Wij brengen je graag in contact met één van de onafhankelijke montagepartners bij jou in de buurt. Kastdirect.nl heeft goede ervaringen met deze zorgvuldig geselecteerde montagepartners, die jaarlijks door Kastdirect.nl worden geëvalueerd.

Betaling
De Kastdirect.nl montageservice kan op verschillende manieren worden betaald; contant, je maakt het bedrag over, maar bij voorkeur betaal je met pin.

Voorrijkosten
Voor het uitvoeren van de montageservice worden geen voorrijkosten in rekening gebracht door de montagepartner. Bij gebruik van de montageservice op de Waddeneilanden zijn vanaf het vasteland de voorrijkosten en eventuele parkeerkosten voor rekening van de klant.

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving