• Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit uit NL-Fabriek
  • Uitstekende service
  • Deskundig advies

Bestelinformatie

Betalen
Bij ons kunt u betalen middels bankoverschrijving, iDEAL of MisterCash/Bancontact. Wij vragen 25% aanbetaling wanneer u het maatwerkproduct bestelt. De overige 75% dient u te betalen bij aflevering / montage. Dit bedrag kunt u voldoen per PIN of bankoverschrijving.

Garantie
Wij geven op al onze maatwerkkasten en deuren een garantie van 10 jaar. Op alle overige producten ontvangt u een garantie van maar liefst 15 jaar. Deze fabrieksgarantie bepalingen gelden naast de wettelijke garantie, zoals ook is vastgelegd in de algemene voorwaarden thuiswinkel (art. 10).

Het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten. Al onze schuifdeuren, kastinterieurs en kasten worden speciaal voor u op maat gemaakt. Losse accessoires mag u retourneren mits ze ongebruikt en onbeschadigd zijn en indien mogelijk in de originele staat van de verpakking verpakt. Hiervoor geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Het reeds betaalde bedrag ontvangt u binnen 30 dagen retour.

Bezorging
Wij bezorgen door heel Nederland en Vlaanderen (Belgie). Voor bezorging op de Waddeneilanden dient u contact op te nemen met onze klanten service omdat hier een toeslag voor gerekend wordt afhankelijk van de bestelling. Om er voor te zorgen dat uw kasten en schuifdeuren in goede staat bij u worden afgeleverd, werken wij samen met een specialist in meubeltransport. De kosten voor dit speciale meubeltransport bedragen € 95.00 indien er op de etage gelost dient te worden dan komt er een toeslag van € 48.50 bij.

Speciale diensten levering met kraanwagen en/of verhuislift dit wordt in overleg gedaan met onze transporteur en de klant . Onze transportafdeling stelt u hiervan op de hoogte indien er geen mogelijkheid is de goederen / trap of lift op de verdieping te brengen. Heeft u een afspraak gemaakt met onze transporteur en u bent op het moment van afspraak niet thuis? Dan dient u de gemaakte kosten € 95.00 extra te betalen voor retour nemen en opslag! Als u losse accessoires bestelt, ontvangt u deze per post. De verzendkosten zijn € 15.00 per pakket van 10 KG.

Inmeten en monteren
Het plaatsen van schuifdeursystemen, een kastinterieur of complete schuifdeurkasten is een grote klus die je niet elke dag doet. Als je er tegenop ziet of geen tijd hebt, laat het dan via Kastdirect.nl doen. Kastdirect.nl werkt samen met betrouwbare montagebedrijven die kunnen zorgen dat dit vakkundig gebeurt. Wij streven hierbij naar een eerlijke prijsopgave vooraf. Daarom is het belangrijk dat we een zo goed mogelijke inschatting kunnen maken van de klus, zodat we het jou zo gemakkelijk mogelijk maken.

Inmeetservice
Kastdirect.nl vindt het belangrijk dat de kast die wij gaan leveren ook past in de ruimte. U en wij willen namelijk niet dat de kast net te groot of te klein is. Kastdirect.nl heeft een eigen selectie aan adviseurs door heel Nederland die voor u de ruimte opmeten en controleert of uw ontwerp ook gerealiseerd kan worden. Wij nemen daarna de verantwoordelijkheid voor de juiste maatvoeringen. Je betaalt hiervoor € 95,-.

De inmeetservice bestaat uit:

 

Betaalmethodes: Betalen met pin Betalen met bankoverschrijving